Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Historie

Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår

Ekspert på eget problem

Tom Jensen er fagutdannet frisør og har jobbet med hår helt siden han var ferdig med sjetteklasse. Tom har spesialisert seg innen hårdeler og parykker, og driver i dag Apollo Hårsenter på Torp i Østfold.

Tom har alltid hatt en drøm om å kunne hjelpe folk som opplever vanskeligheter i forbindelse med hårtap. Når han møter kunder med sykdommer som kreft, alopecia og lupus er det nesten like viktig for ham å være en god samtalepartner som å være frisør og hårspesialist. Han er opptatt av å lytte og forstå helhetsbildet, og er takknemlig for å få lov til å være med på kundens personlige reise. Tom elsker jobben sin og synes den blir mer givende for hvert år som går.

Tom

Jeg har selv opplevd både å miste og få igjen håret. Jeg tenker at dersom du går forbi et butikkvindu og er mer opptatt av hvordan du ser ut på håret enn det som er i vindusutstillingen, da har du et problem.

Stort utvalg av hårdeler

I dag finnes det et enormt utvalg av hårdeler, hårerstatninger og parykker, noe Tom som privatperson også er svært takknemlig for. Som trettitåring opplevde han selv å få høye viker og en måne som ble mer og mer synlig. I dag bruker han et permanent hårsystem.

- Jeg trenger ikke å tenke på at jeg bruker et hårsystem, det kjennes ut som mitt eget hår.

Tom, med hårdel fra Apollo Hårsenter, er ute på båttur