Skip to content

Historie

Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår Ung mann med krøllete og mørkt hår

- Det handler om selvtillit

Tom er en kreativ person som lever et urbant og sosialt liv i Stockholm. Han jobber med å hjelpe mennesker med spiseforstyrrelser, og er i tillegg utøvende musiker og fotomodell.

- Som modell er det flott å kunne endre frisyre og styling til ulike typer oppdrag. Å ha riktig frisyre er viktig, også for gutter. Trenden nå er kort på sidene og mye på toppen. Selv har jeg egentlig krøllete hår, med hårdel har jeg fått rett hår og synes det er kult.

Tom

Jeg har fått mange komplimenter! Det er gøy å leke seg med ulike frisyrer, og jeg varierer også mellom å gå med hårdel og uten!

Trives i rampelyset

Den blide svensken beskriver seg selv som flamboyant og ekstrovert, og forteller at han liker å få oppmerksomhet. Ettersom han elsker å prøve ut nye ting er hans nærmeste blitt vant til forandring.

- Jeg har fått mange komplimenter! Det er gøy å leke seg med ulike frisyrer, og jeg varierer også mellom å gå med hårdel og uten! Det er kanskje ikke så vanlig, men jeg har selvtilliten til det.

- I de yngre generasjonene er det helt vanlig å gjøre endringer på utseende. For dem er det en selvfølge at folk gjør som de vil. Jeg tenker at slik bør det være. Det bør være like enkelt å forandre frisyre som å bytte jakke.

Tom har fått en kul og moderne frisyre med hårerstatning fra Apollo Hårsenter