Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

- Jeg håper flere vil gripe sjansen!

- Jeg er kjempeglad i å være ute i skog og mark! Jeg er født og oppvokst i Larvik og har hatt mange fine turer her i Bøkeskogen. De har sluttet å kjøre opp skiløyper her, men jeg tar løpeturer så ofte jeg kan.

Etter at Cathrine fødte datteren sin for 25 år siden, begynte hun å miste håret.

- Å være kvinne med tynt hår plaget meg voldsomt – jeg tenkte på det hver eneste dag, flere ganger om dagen. Særlig hver gang jeg måtte sitte foran noen i en forelesning eller på en konferanse. Jeg var konstant bekymret for at noen skulle se hvor lite hår jeg faktisk hadde.

Cathrine

Når jeg ser mennesker med tynt hår, får jeg veldig lyst til å fortelle dem at det finnes en løsning.

En terskel å komme over

- Jeg ville så gjerne ha hjelp og søkte derfor etter informasjon overalt! En dag fikk jeg se en annonse for Apollo Hårsenter i VG, men selv da tok det flere måneder før jeg hadde mot nok til å ringe.

Det er nå fire år siden Cathrine for første gang fikk hjelp hos Apollo Hårsenter.

- Jeg er veldig glad jeg kom over den terskelen det var å be om hjelp. På vei til mitt første besøk, var jeg veldig nervøs og spent, selv om jeg hadde med meg lillesøsteren min. Heldigvis ble det en veldig god opplevelse. Endelig var det noen som kunne hjelpe meg! Etter at jeg fikk hårdel, kunne jeg igjen leve et aktivt og sosialt liv uten å bekymre meg for noe som helst. Det er helt fantastisk!

I begynnelsen reiste Cathrine den lange veien til Oslo hver femte uke. Heldigvis ble hun fortalt at det også er et Apollo Hårsenter i Sandefjord, som jo er mye nærmere Larvik.

- Også i Sandefjord ble jeg mottatt med åpne armer, og jeg har blitt veldig glad i jentene som jobber der! De er diskrét og profesjonelle, og vi skravler og har det veldig koselig hver gang jeg er innom. Jeg er superfornøyd!

Cathrine fra Larvik har fått en flott, mørk parykk fra Apollo Hårsenter