Skip to content
Parykken Blazing Star fra Apollo Hårsenter
14 10
6 25
1621
14 88
24613

Blazing Star

Tilgjengelige farger
Lys

Lys

Medium

Medium

Mørk

Mørk

Tilgjengelige lengder
Langt
Tilgjengelige hårtyper
Fiber
Tilgjengelige størrelser
Medium
Bruker
Kvinne

BLAZING STAR er en ungdommelig, lang frisyre med lang lugg. Lengdene er oppklippet og gir en myk bevegelse til frisyren. Materialene som brukes og håndverket som er nedlagt i hver parykk gir overlegen kvalitet og komfort. Håret er mykt i naturtro syntetisk fiber. På toppen har parykken et tynt hudfarget silkenett som lar huden skinne igjennom for å gi et mer naturlig utseende. Bak, på sidene og i nakken er håret maskinsydd på tøyelige bomullsremser for å sikre best mulig passform. Den har integrerte spiler ved ørene for et naturlig utseende ved hårfestet. For ekstra sikkerhet er det mulighet for å feste tape i fronten.

Parykken er tilgjengelig i et bredt fargespekter, men for rask levering har vi følgende farger:
Mørk: 14/10
Medium: 825 og 26/10
Lys: 14/88 og 24613
Den er tilgjengelig i mange flere farger, så spør din parykkspesialist hvis ingen av disse passer.

Uansett hvilken grunn du har for å skaffe deg parykk, vet vi hvor viktig det er å ha en perfekt løsning. Bunnmaterialet skal være mykt og behagelig, parykken skal passe til hodet og sitte godt, være lett og ikke irritere, og ikke minst – den skal se naturlig ut. Det er mange hensyn å ta og det er mange krav en parykk skal innfri. Derfor er alle våre Syntress modeller omhyggelig utformet med gjennomtenkte finesser og et mykt og behagelig bunnmateriale for å etterligne naturen på sitt beste.

For at parykken skal holde seg fin lengst mulig, er det viktig at du tar godt vare på den. Følg instruksjonene du får når du kjøper parykken og bruk kun de produktene som hårspesialisten anbefaler.

STELL OG VEDLIKEHOLD AV PARYKKER MED SYNTETISK FIBERHÅR

For at du skal bli 100% fornøyd med parykken, anbefaler vi at du følger noen enkle tips. Vi anbefaler på det sterkeste at du har 2 parykker eller 1 parykk og 1 hodeplagg, for å bytte litt på. Langt hår er mer utsatt enn kort hår og trenger derfor mer pleie. Avtal gjerne en servicetime slik at din parykkspesialist kan steame og frisere håret fra tid til annen. Levetiden avhenger av livsstil, omgivelser og hvordan du tar vare på håret. En parykk som brukes hver dag kan miste spensten og glansen raskere enn en som brukes en gang i blant.

Sov aldri med parykk - dersom du må sove med håret, bruk silkeputevar. La parykken hvile eller lufttørke på et egnet stativ natten over. Vi anbefaler at du vasker håret så lite som mulig, evt. en til to ganger i uken dersom du svetter mye. Pass på at du ikke bruker for varmt vann. Når du børster håret, er det lurt å bruke antistatisk børste.

Vær påpasselig med aldri å utsette parykker med syntetiske fiber for varmekilder. Unngå å stå direkte over kokende damp ved matlaging. Bruk heller ikke parykken i badstue. Bruk aldri hårføner, krølltang eller varmruller på syntetisk fiber.

SLIK VASKER DU PARYKKEN

•    Fyll kaldt vann i en passende balje.
•    Bland sjampo i vannet og bløtlegg håret.
•    Jobb forsiktig sjampo og vann inn i hele håret uten å vri eller skrubbe.
•    La det virke i noen minutter.
•    Skyll baljen og skift til friskt, rent vann.
•    Skyll parykken grundig.
•    Tilsett mykgjørende balsam i det siste skyllevannet.
•    Legg parykken på ett tørt håndkle, på en rett flate og klem vannet ut.
•    La parykken lufttørke over natten. Ikke børst håret mens parykken er våt.
•    Hvis du ønsker, kan du spraye på litt Leave-in Condtioner.

SLIK SETTER DU PÅ PARYKKEN DIN

1) Hvis du har hår, sett opp håret så flatt som mulig med små spennelus.

2) Hold parykken vrengt, med innsiden ut, i den ene hånden og sett fronten på parykken mot pannen din og rull den på plass bakover mot nakken. Juster tinningene og nakken på plass.

3) For at parykken skal sitte perfekt plassert, legger du hårfeste på parykken så nærme ditt eget hårfeste som mulig. Har du ikke hårfeste eller noen annen form for guideline, kan du telle 4 fingre mellom øyenbrynene og toppen av pannen.