Gå rett til innhold

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

- Det er det beste jeg har gjort!

Elisabeth fra Stockholm gleder seg alltid til neste besøk hos hårsenteret.

Elisabeth var i lang tid plaget av å være tynn i håret. - Uansett hvor mye jeg forsøkte klarte jeg aldri å finne en frisyre som skjulte hårtapet. Det gikk bare ikke!

 

Løsningen ble hårerstatning

Elisabeth kom til Apollo Hårsenter i Stockholm for fire år siden, og ved hjelp av spesialistene fikk hun spesiallagde hårdeler som ble integrert i hennes eget hår.

– Det var en herlig følelse å få på hår første gang. Nå trenger jeg ikke lenger å gå med lue!

Elisabeth har et fullstendig avslappet forhold til det å bruke hårdel: – Hjemme går jeg ofte uten hårdelen. Jeg vasker den og henger den opp til tørk. Det er veldig praktisk!

Elisabeth

Jeg har forsøkt mange frisyrer: kort, langt, lyst, rødt, mørkt... Det jeg har nå er helt perfekt!

En takknemlig Apollo-kunde

Elisabeth er strålende fornøyd med hårerstatningen og hjelpen hun har fått på hårsenteret. Hun nøler ikke med å anbefale Apollo Hårsenter til venner og familiemedlemmer.

 – Jeg kjenner mange som er tynne i håret. Hårtap er nok genetisk i vår slekt.

Å besøke hårsenteret i Stockholm for stell og vedlikehold av håret har blitt en aktivitet hun ser frem til. – Det er alltid så hyggelig å komme til hårsenteret, jeg gleder meg rett og slett til neste besøk! Å be om hjelp er det smarteste jeg har gjort.

Elisabeth Historie 2
Elisabeth skjuler hårtapet med en naturlig hårdel fra Apollo Hårsenter