Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer
Parykken Dayna fra Apollo Hårsenter
Cocoa Bean
Walnut Brown
Velvet Cream
Chiffon Candy
Princess Ivory

Dayna

Tilgjengelige farger
Lys

Lys

Medium

Medium

Mørk

Mørk

Tilgjengelige lengder
Halvlangt
Tilgjengelige hårtyper
Fiber
Tilgjengelige størrelser
Medium
Bruker
Kvinne

Noriko Suzuki er en av verdens mest anerkjente parykkdesignere. Med en kunstners lidenskap kombinert med en forskers presisjon, har hun viet hele sitt voksne liv til virket. Hun arbeider alltid på tvers av kunst og vitenskap, håndverk og innovasjon.

DAYNA er en lett håndterlig frisyre. For optimal passform er hele parykken produsert med tette, tøyelige maskinsydde remser. Bare skillen og fronten er håndknyttet i et tynt nett for et mer naturtro utseende. Hårkvaliteten er av silkemykt fiberhår. Bak, i nakken og på sidene er det myk, behagelig velur. En kombinasjon av maskinsydde tresser på toppen og fiberhåret gir ekstra løft til frisyren og sikrer at den holder fasongen hele dagen.

Den kan fås i flere farger, deriblant:
Mørk: Cocoa Bean og Walnut Brown
Medium: Velvet Cream
Lys: Princess Ivory og Chiffon Candy
Flere farger finnes for bestilling. Be hårspesialisten din om hjelp til å finne en farge som er rett for deg.  

For at parykken skal holde seg fin lengst mulig, er det viktig at du tar godt vare på den. Følg instruksjonene du får når du kjøper parykken og bruk kun de produktene som hårspesialisten anbefaler.

STELL OG VEDLIKEHOLD AV PARYKKER MED SYNTETISK FIBERHÅR

For at du skal bli 100% fornøyd med parykken, anbefaler vi at du følger noen enkle tips. Vi anbefaler på det sterkeste at du har 2 parykker eller 1 parykk og 1 hodeplagg, for å bytte litt på. Langt hår er mer utsatt enn kort hår og trenger derfor mer pleie. Avtal gjerne en servicetime slik at din parykkspesialist kan steame og frisere håret fra tid til annen. Levetiden avhenger av livsstil, omgivelser og hvordan du tar vare på håret. En parykk som brukes hver dag kan miste spensten og glansen raskere enn en som brukes en gang i blant.

Sov aldri med parykk - dersom du må sove med håret, bruk silkeputevar. La parykken hvile eller lufttørke på et egnet stativ natten over. Vi anbefaler at du vasker håret så lite som mulig, evt. en til to ganger i uken dersom du svetter mye. Pass på at du ikke bruker for varmt vann. Når du børster håret, er det lurt å bruke antistatisk børste.

Vær påpasselig med aldri å utsette parykker med syntetiske fiber for varmekilder. Unngå å stå direkte over kokende damp ved matlaging. Bruk heller ikke parykken i badstue. Bruk aldri hårføner, krølltang eller varmruller på syntetisk fiber.

SLIK VASKER DU PARYKKEN

•    Fyll kaldt vann i en passende balje.
•    Bland sjampo i vannet og bløtlegg håret.
•    Jobb forsiktig sjampo og vann inn i hele håret uten å vri eller skrubbe.
•    La det virke i noen minutter.
•    Skyll baljen og skift til friskt, rent vann.
•    Skyll parykken grundig.
•    Tilsett mykgjørende balsam i det siste skyllevannet.
•    Legg parykken på ett tørt håndkle, på en rett flate og klem vannet ut.
•    La parykken lufttørke over natten. Ikke børst håret mens parykken er våt.
•    Hvis du ønsker, kan du spraye på litt Leave-in Condtioner.

SLIK SETTER DU PÅ PARYKKEN DIN

1) Hvis du har hår, sett opp håret så flatt som mulig med små spennelus.

2) Hold parykken vrengt, med innsiden ut, i den ene hånden og sett fronten på parykken mot pannen din og rull den på plass bakover mot nakken. Juster tinningene og nakken på plass.

3) For at parykken skal sitte perfekt plassert, legger du hårfeste på parykken så nærme ditt eget hårfeste som mulig. Har du ikke hårfeste eller noen annen form for guideline, kan du telle 4 fingre mellom øyenbrynene og toppen av pannen