Skip to content
Parykken Radiance fra Apollo Hårsenter
E7w
E6a
E14
E20
E22

Radiance

Tilgjengelige farger
Lys

Lys

Medium

Medium

Mørk

Mørk

Tilgjengelige lengder
Halvlangt
Tilgjengelige hårtyper
Ekte
Tilgjengelige størrelser
Medium
Bruker
Kvinne

RADIANCE er en lett og delikat skulderlang frisyre uten definert skill av 100% Indisk Remy hår. Parykken har et ekstra tynt nett i fronten som gjør kanten foran usynlig og gir et mer naturlig hårfeste. Bunnmaterialet er sammensatt av ekstra tynt nett på toppen og tøyelig hudlignende materiale med antiskli for en enestående passform. Håret er 100% ekte og er knyttet i parykkbunnen for hånd. Denne unike kombinasjonen av hår og ulike bunnmaterialer gjør at hodebunnen skinner igjennom håret og gir et meget naturlig utseende.

Omkretsen måler ca 54cm.

Parykken er tilgjengelig i et bredt fargespekter, men for rask levering har vi følgende farger:
Mørk: E6A og E7W
Medium: E14
Lys: E20 og E22
Spør din hårspesialist om hjelp til å finne din farge.

Materialene som brukes og håndverket som er nedlagt i hver parykk, gir god kvalitet og komfort. Uansett hvilken grunn du har for å skaffe deg parykk, vet vi hvor viktig det er å ha en perfekt løsning. Bunnmaterialet skal være mykt og behagelig, parykken skal passe til hodet og sitte godt, være lett og ikke irritere, og ikke minst – den skal se naturlig ut. Det er mange hensyn å ta og det er mange krav en parykk skal innfri. Derfor er alle våre GemTress-modeller omhyggelig utformet for å leve opp til disse kravene.

For at parykken skal holde seg fin lengst mulig, er det viktig at du tar godt vare på den. Følg instruksjonene du får når du kjøper parykken og bruk kun de produktene som hårspesialisten anbefaler.

STELL OG VEDLIKEHOLD AV PARYKKER MED EKTE HÅR

For at du skal bli 100% fornøyd med parykken, anbefaler vi at du følger noen enkle tips. Vi anbefaler på det sterkeste at du har 2 parykker eller 1 parykk og 1 hodeplagg, for å bytte litt på. Langt hår er mer utsatt enn kort hår og trenger derfor mer pleie. Levetiden avhenger av livsstil, omgivelser og hvordan du tar vare på håret. En parykk som brukes hver dag kan miste spensten og glansen raskere enn en som brukes en gang i blant.

Sov aldri med parykk - dersom du må sove med håret, bruk silkeputevar. La parykken hvile eller lufttørke på et egnet stativ natten over. Vi anbefaler at du vasker håret så lite som mulig, evt. en til to ganger i uken dersom du svetter mye. Pass på at du ikke bruker for varmt vann. Når du børster håret, er det lurt å bruke antistatisk børste.

Be alltid en parykkspesialist, ikke en vanlig frisør, vurdere mulighetene til å ta permanent, antipermanent, farge eller bleke håret. Selv om parykken er laget av ekte hår, kan parykkhåret oppføre seg annerledes enn eget hår.
Dersom håret mister fargen, krøllen eller fasongen, kan du gjerne bestille en servicetime der du kjøpte parykken slik at din parykkspesialist kan behandle og frisere håret fra tid til annen.

SLIK VASKER DU PARYKKEN

 • Børst håret.
 • Fyll lunkent vann (badetemperatur) i en passende balje. Tilsett sjampo.
 • Fordel sjampo og vann over hele håret og få sjampoen til å skumme godt. Ikke vri eller skrubb parykken.
 • Skyll og gjenta sjamponeringen hvis nødvendig.
 • Påfør balsam over hele håret og gre forsiktig med en kam med brede tenner, start ved spissene og jobb deg forsiktig oppover, la balsamen virke i 5 minutter. Pass på at du ikke får balsam i bunnen da dette kan løsne hårknutene.
 • Skift vann i baljen og skyll godt med rent vann.
 • Legg håret på et tørt håndkle og klem vannet ut.
 • La håret lufttørke eller bruk føner/hårtørrer (på middels varme).
 • For å krølle håret kan du bruke varmruller eller krølltang.
 • For å fjerne eventuelle merker etter varmrullene kan du føne håret fra bunnen og ut til spissene.
 • Hvis du ønsker kan du spraye på litt Leave-in Condtioner.

SLIK SETTER DU PÅ PARYKKEN DIN

1) Hvis du har hår, sett opp håret så flatt som mulig med små spennelus.

2) Hold parykken vrengt, med innsiden ut, i den ene hånden og sett fronten på parykken mot pannen din og rull den på plass bakover mot nakken. Juster tinningene og nakken på plass.

3) For at parykken skal sitte perfekt plassert, legger du hårfeste på parykken så nærme ditt eget hårfeste som mulig. Har du ikke hårfeste eller noen annen form for guideline, kan du telle 4 fingre mellom øyenbrynene og toppen av pannen.