Skip to content
Parykken Simone til barn fra Apollo Hårsenter
Ce3
Ce6
Ce8

Simone

Tilgjengelige farger
Lys

Lys

Medium

Medium

Mørk

Mørk

Rødt

Rødt

Tilgjengelige lengder
Langt
Tilgjengelige hårtyper
Ekte
Tilgjengelige størrelser
Small
Bruker
Barn

SIMONE er en lett og fin modell av nydelig, mykt ekte hår som sitter godt og som er spesielt designet for å tåle barnas hverdag. I fronten har den en smal remse med dobbelt nett som gjør kanten på parykken mer robust, men fortsatt usynlig slik at det gir et mer naturlig hårfeste. På toppen er håret håndknyttet i et tynt, hudfarget nett med integrert antiskli. I tillegg er det 3 remser med antiskli fra side til side, og for ytterligere sikkerhet er det mulighet for å feste tape i front, sider og bak. Håret er maskinsydd på smale tøyelige bomullsremser bak, på sidene og i nakken. Disse remsene er lukket med tynn tyll. Simone har integrerte spiler i nakken og ved ørene for et naturlig utseende ved hårfestet og for at den ikke skal krølle seg i nakken.

For at håret skal opprettholde sin naturlige spenst og glans, er det viktig med riktig stell av håret. Følg instruksjonene du får når du kjøper parykken og bruk kun de produktene som hårspesialisten anbefaler.

Omkretsen måler ca 48cm.

Denne modellen er tilgjengelig i 3 farger:
Mørk: CE3
Medium: CE6
Lys: CE8

STELL OG VEDLIKEHOLD AV PARYKKER MED EKTE HÅR

For at du skal bli 100% fornøyd med parykken, anbefaler vi at du følger noen enkle tips. Vi anbefaler på det sterkeste at du har 2 parykker eller 1 parykk og 1 hodeplagg, for å bytte litt på. Langt hår er mer utsatt enn kort hår og trenger derfor mer pleie. Levetiden avhenger av livsstil, omgivelser og hvordan du tar vare på håret. En parykk som brukes hver dag kan miste spensten og glansen raskere enn en som brukes en gang i blant.

Sov aldri med parykk - dersom du må sove med håret, bruk silkeputevar. La parykken hvile eller lufttørke på et egnet stativ natten over. Vi anbefaler at du vasker håret så lite som mulig, evt. en til to ganger i uken dersom du svetter mye. Pass på at du ikke bruker for varmt vann. Når du børster håret, er det lurt å bruke antistatisk børste.

Be alltid en parykkspesialist, ikke en vanlig frisør, vurdere mulighetene til å ta permanent, antipermanent, farge eller bleke håret. Selv om parykken er laget av ekte hår, kan parykkhåret oppføre seg annerledes enn eget hår.
Dersom håret mister fargen, krøllen eller fasongen, kan du gjerne bestille en servicetime der du kjøpte parykken slik at din parykkspesialist kan behandle og frisere håret fra tid til annen.

SLIK VASKER DU PARYKKEN

 • Børst håret.
 • Fyll lunkent vann (badetemperatur) i en passende balje. Tilsett sjampo.
 • Fordel sjampo og vann over hele håret og få sjampoen til å skumme godt. Ikke vri eller skrubb parykken.
 • Skyll og gjenta sjamponeringen hvis nødvendig.
 • Påfør balsam over hele håret og gre forsiktig med en kam med brede tenner, start ved spissene og jobb deg forsiktig oppover, la balsamen virke i 5 minutter. Pass på at du ikke får balsam i bunnen da dette kan løsne hårknutene.
 • Skift vann i baljen og skyll godt med rent vann.
 • Legg håret på et tørt håndkle og klem vannet ut.
 • La håret lufttørke eller bruk føner/hårtørrer (på middels varme).
 • For å krølle håret kan du bruke varmruller eller krølltang.
 • For å fjerne eventuelle merker etter varmrullene kan du føne håret fra bunnen og ut til spissene.
 • Hvis du ønsker kan du spraye på litt Leave-in Condtioner.

SLIK SETTER DU PÅ PARYKKEN DIN

1) Hvis du har hår, sett opp håret så flatt som mulig med små spennelus.

2) Hold parykken vrengt, med innsiden ut, i den ene hånden og sett fronten på parykken mot pannen din og rull den på plass bakover mot nakken. Juster tinningene og nakken på plass.

3) For at parykken skal sitte perfekt plassert, legger du hårfeste på parykken så nærme ditt eget hårfeste som mulig. Har du ikke hårfeste eller noen annen form for guideline, kan du telle 4 fingre mellom øyenbrynene og toppen av pannen.