Skip to content
Parykken Tani fra Apollo Hårsenter
S12 10
769
A791g
20 22
134
S770

Tani

Tilgjengelige farger
Lys

Lys

Medium

Medium

Mørk

Mørk

Grå

Grå

Tilgjengelige lengder
Kort
Tilgjengelige hårtyper
Fiber
Tilgjengelige størrelser
Bruker
Kvinne

TANI er en klassisk modell med lette krøller. Det er en fantastisk modell i naturtro fiberhår med en eksklusiv finish og design. Parykken har et ekstra tynt nett i fronten som gjør kanten på parykken usynlig og gir et mer naturlig hårfeste. Et tynt hudfarget nett på toppen lar huden lyse gjennom for å gi et mer naturlig utseende. Håret er håndknyttet i fronten og på toppen, men har maskinsydde remser med hår i bakhodet og nakken for den beste passformen og komfort. Sammen gir dette en fjærlett parykk som er enkel og bekvem å bære.  

Sentoo er en kolleksjon eksklusive parykker inspirert av japansk perfeksjon. Med denne filosofien som utgangspunkt, er det en selvfølge at kvaliteten og utformingen er enestående. Hensikten med disse parykkene er at du skal være komfortabel hele dagen. Frisyrene er designet for å se mest mulig naturlig ut, de skal være praktiske i hverdagen og bunnmaterialet er spesielt utviklet for dem med sensitiv hodebunn. Når du har valgt modell og farge, vil parykken måtte justeres og klippes til for at den skal passe deg personlig og gi deg den frisyren du ønsker.

For at parykken skal holde seg fin lengst mulig, er det viktig at du tar godt vare på den. Følg instruksjonene du får når du kjøper parykken og bruk kun de produktene som hårspesialisten anbefaler. Vær nøye med å kun bruke fønere, glattetenger eller krølltenger med regulerbar varme. For å kunne variere frisyren mellom glatt og bølger, er det viktig å bruke under 120°C.

Omkretsen måler 52-54cm.

TANI er tilgjengelig i et vidt fargespekter, deriblant:
Mørk: 4/6 og 728T
Medium: 18/22 og 769
Lys: 134 og S770
Grå: 60, 132, 600, 56/60, 56, 38 og S456

STELL OG VEDLIKEHOLD AV PARYKKER MED SYNTETISK FIBERHÅR

For at du skal bli 100% fornøyd med parykken, anbefaler vi at du følger noen enkle tips. Vi anbefaler på det sterkeste at du har 2 parykker eller 1 parykk og 1 hodeplagg, for å bytte litt på. Langt hår er mer utsatt enn kort hår og trenger derfor mer pleie. Avtal gjerne en servicetime slik at din parykkspesialist kan steame og frisere håret fra tid til annen. Levetiden avhenger av livsstil, omgivelser og hvordan du tar vare på håret. En parykk som brukes hver dag kan miste spensten og glansen raskere enn en som brukes en gang i blant.

Sov aldri med parykk - dersom du må sove med håret, bruk silkeputevar. La parykken hvile eller lufttørke på et egnet stativ natten over. Vi anbefaler at du vasker håret så lite som mulig, evt. en til to ganger i uken dersom du svetter mye. Pass på at du ikke bruker for varmt vann. Når du børster håret, er det lurt å bruke antistatisk børste.

Vær påpasselig med aldri å utsette parykker med syntetiske fiber for varmekilder. Unngå å stå direkte over kokende damp ved matlaging. Bruk heller ikke parykken i badstue. Bruk aldri hårføner, krølltang eller varmruller på syntetisk fiber.

SLIK VASKER DU PARYKKEN

•    Fyll kaldt vann i en passende balje.
•    Bland sjampo i vannet og bløtlegg håret.
•    Jobb forsiktig sjampo og vann inn i hele håret uten å vri eller skrubbe.
•    La det virke i noen minutter.
•    Skyll baljen og skift til friskt, rent vann.
•    Skyll parykken grundig.
•    Tilsett mykgjørende balsam i det siste skyllevannet.
•    Legg parykken på ett tørt håndkle, på en rett flate og klem vannet ut.
•    La parykken lufttørke over natten. Ikke børst håret mens parykken er våt.
•    Hvis du ønsker, kan du spraye på litt Leave-in Condtioner.

SLIK SETTER DU PÅ PARYKKEN DIN

1) Hvis du har hår, sett opp håret så flatt som mulig med små spennelus.

2) Hold parykken vrengt, med innsiden ut, i den ene hånden og sett fronten på parykken mot pannen din og rull den på plass bakover mot nakken. Juster tinningene og nakken på plass.

3) For at parykken skal sitte perfekt plassert, legger du hårfeste på parykken så nærme ditt eget hårfeste som mulig. Har du ikke hårfeste eller noen annen form for guideline, kan du telle 4 fingre mellom øyenbrynene og toppen av pannen.