Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Konsultasjon

En kvinne får satt på spesialtilpasset hårdel fra Apollo hårsenter En kvinne får satt på spesialtilpasset hårdel fra Apollo hårsenter En kvinne får satt på spesialtilpasset hårdel fra Apollo hårsenter

Vi er spesialister på hårtap

Hos Apollo Hårsenter møter du fagutdannede frisører med spesialkompetanse innen hår og hodebunnsproblemer. I mer enn 40 år har vi hjulpet kvinner, menn og unge med tynt hår og andre former for hårtap – uansett årsak.

Velkommen til uforpliktende konsultasjon

Alle våre kunder må møte til konsultasjon. Slik kan vi best mulig avdekke årsakene til hårtapet og foreslå den behandlingen som vil være best for deg. Du binder deg ikke til å takke ja til behandling. I en samtale med en av våre spesialister vil ditt hår-/hodebunnsproblem bli kartlagt slik at vi kan foreslå riktig løsning eller behandlingsmetode.

Velger du å vente med behandling, sørger vi for at du har den informasjonen du trenger for å eventuelt vurdere det på et senere tidspunkt.

 

 

Illustrasjon av telefonAll behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk personvernlovgivning.

Nå kan du bestille digital konsultasjon

Bestill time og gjennomfør den digitale video-konsultasjonen på mobil eller PC. Konsultasjonen er kostandsfri og du binder deg ikke til videre oppfølging.

Les mer
Digital Konsultasjon Kort Marit Helene Fra Apollo 030624