Gå rett til innhold
NYHET! Nå kan du bestille digital konsultasjon. Les mer

Ønsker du mer hår? Bestill en rådgivningstime!

Vi vet at du trolig sitter med en del spørsmål rundt dette med hårtap og om våre hårløsninger kan passe nettopp deg. Derfor anbefaler vi at du kommer til ditt nærmeste hårsenter for en innledende rådgivningstime. Her har vi forklart litt mer om hva denne uforpliktende konsultasjonen* innebærer.  

Rådgivningstimen handler om DITT hårtap

Når vi mottar din henvendelse via kontaktskjemaet, ringer vi deg opp så raskt som mulig for å avtale et tidspunkt som passer for deg. I denne samtalen får vi også litt innledende informasjon om hvordan du opplever utfordringene med hårtapet ditt. Selve rådgivningstimen er uforpliktende, og du binder deg ikke til å takke ja til videre oppfølging eller behandling*.

Vi kartlegger hårtap og behov

Ved ditt første besøk hos oss, vil du møte av en av våre spesialister på hårtap og hodebunnsproblemer. Selve rådgivningstimen vil foregå i et eget rom hvor dere får være i fred. Hårspesialisten vil hjelpe deg med å finne frem til den løsningen som passer deg og din situasjon best. Og ikke minst; som vil kle deg godt. Vi starter med å lytte til hvordan du opplever din situasjon, hvordan hårtapet startet og hvordan det har utviklet seg. I løpet av konsultasjonen ser vi nærmere på håret og hodebunnen din. Deretter informerer vi om hvilke løsninger som kan være aktuelle for deg. Det er mange ulike årsaker til hårtap. Det er også mange forskjellige nivåer av hårtap. Derfor gir vi gode råd om hvilke løsninger som passer best i forhold til din situasjon, og det vil være rom for å lufte alle de spørsmålene du måtte ha på hjertet.

Hårløsninger som tilpasses DEG

Dersom du allerede på rådgivningstimen bestemmer deg for å benytte hårdel eller et hårsystem fra oss, vil spesialisten ta nødvendige mål og gjennomgå valg av frisyre og hårfarge. Du vil også ha anledning til å velge ekte hår i ulike kulører og teksturer, takket være de mange donasjonene som har kommet inn via vår holdningskampanje: Bli #HÅRDONOR. Alt for at ditt nye hår skal bli helt i tråd med dine ønsker.

Så, er du klar for å høre mer om hva som kan passe nettopp DEG?

Bestill din konsultasjon

Gjennomgå løsninger ved tidlig hårtap

Er hårtapet i startfasen, kan ofte en kur med Trikologi System være den beste løsningen. En slik kur kan bremse hårtapet. En annen god løsning i tidlig fase kan være å bruke Toppik hårfiber, som vil gi en illusjon av mer og tykkere hår.  Toppik gir deg umiddelbart resultater du ønsker, varer hele dagen og er enkelt å bruke. 

Gjennomgå løsninger ved permanent hårtap

Er hårtapet slik at en hårdel eller et hårsystem kan være den beste løsningen, vil spesialisten gå gjennom hvordan en slik løsning vil tilpasses og integreres med ditt naturlige hår. Her går vi nøye gjennom de forskjellige valgene som kan gjøres for å finne den beste løsningen for deg. Målet er alltid å hjelpe deg slik at du skal få en bedre hverdag, med et hår som både ser og kjennes ut som ditt eget. 

På alle våre hårsentre har vi også referansepersoner du kan møte etter eller ringe til, etter avtale, som kan svare på alt du måtte ønske å vite om løsningene.

*MERK: Vi tar betalt for en slik personlig rådgivningstime, hvor våre hårspesialister har fullt fokus på deg og dine spørsmål, samt kommer med verdifull veiledning. Velger du imidlertid å bli kunde, dekker vi konsultasjonen, som trekkes fra ved ditt neste besøk hos oss. 

Bestill din konsultasjon