Gå rett til innhold

Oppsøk et hårsenter, få hjelp!

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

Folk som sliter med tynt hår og hårtap får hjelp hos Apollo Hårsenter i Drammen, og da kommer ofte gledestårene frem hos kunden, og arbeidsdagen gir mening for spesialistene.

Mange av kundene uttrykker at de har fått bedre livskvalitet etter å ha fått hårløsninger fra oss, forteller Anette ved Apollo Hårsenter Drammen.

I over 30 år har Anette jobbet som spesialist hos Apollo Hårsenter i Drammen. Nå er hun daglig leder, og sammen med kollegaene Ann-Kristin og Annelise trives hun veldig godt med å hjelpe folk med alle typer hårtap og hodebunnsproblemer. 
– Det er veldig kort avstand fra tårer til latter hos oss. Folk blir så engasjerte og fornøyde med håret sitt. Og det er mange av kundene våre som uttrykker at de har fått bedre livskvalitet etter å ha fått hårløsninger fra oss. Det er fantastisk, forteller Anette.

Hårsenter for alle aldre

Hos Apollo Hårsenter er alle velkomne til å få hjelp av de dyktige damene i Drammen. De har kunder i alle aldre og hjelper alt fra små barn til godt voksne pensjonister.
– Jeg hadde akkurat en jente på 6 år med sykdommen alopecia innom her hos oss. Nå har vi spesiallaget en parykk til henne, det har blitt en helt ny verden for den lille jenta, sier Anette. Som daglig leder er hun opptatt av at det skal være en lav terskel for å ta kontakt. 


– Det er bare å sende kontaktskjema, e-post eller ringe oss i Drammen, eller ditt lokale Apollo Hårsenter avhengig av hvor i landet du befinner deg. Så setter vi opp en time for en gratis konsultasjon, hvor vi svarer på alle spørsmål og finner den beste løsningen for hver enkelt. Da pleier de fleste å føle seg trygge på at vi virkelig kan hjelpe dem, sier Anette.

Ha Rdeler2

Hårløsninger for hver enkelt

Alle hårdeler og parykker blir spesialtillaget eller tilpasset hver enkelt kunde hos Apollo Hårsenter. Anette, Ann-Kristin og Annelise legger mye arbeid i designprosessen av hårløsningen før den produseres. 
– Når den kommer fra fabrikken, kan vi forme, klippe og style slik at kundene får akkurat den frisyren de ønsker, sier Ann-Kristin. Og de kjenner etterhvert kundene sine godt, da alle er jevnlig innom hårsenteret i Drammen. – De kommer fast til oss for å ta av hårdelen, rense hodebunnen, bytte hårdel, klippe håret og friske opp fargen så det stemmer overens og ser flott ut, sier Anette. 

Etter at Ann-Kristin begynte hos Apollo Hårsenter har hun fått et helt annet forhold til hår. Nå er det godt å dra hjem på ettermiddagen og vite at hun har gledet noen med en hårløsning som gjør hverdagen deres lettere.
– Her gråter folk av glede når vi setter på de hår og klipper det til. De takker oss, og kan ikke vente med å komme seg hjem for å vise seg frem for sine kjære. Dét varmer, sier Ann-Kristin.

Hårsenter i nye lokaler

Hårsenteret har alltid holdt til i de samme lokalene i Håndverkernes Hus, i sentrum av Drammen. Nå skal endelig de tre håndverkerne få nye, moderne lokaler, men de flytter ikke langt. I lokalene rett ved siden av, litt lenger ned i korridoren, starter snart arbeidene med å skape det nye Apollo Hårsenter Drammen.
– Det skal bli deilig, både for kundene og for oss ansatte. Vi gleder oss stort til å ønske alle hjertelig velkommen til nye lokaler på nyåret, sier daglig leder Anette med et smil.