Gå rett til innhold

Historie

Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret Kvinne med mørkblondt hår som rufser seg i håret

– Jeg nyter storbylivet uten bekymringer!

Else er en elegant dame som elsker storbylivet og alt det har å tilby, slik som teater, kunstutstillinger og kaféliv. – Jeg elsker å gå på teater og nyter å gå i operaen. Operahuset er en opplevelse i seg selv! Jeg opplever en indre ro når jeg er der.

Else

Det føltes som å få mitt eget hår tilbake!

Den perfekte løsningen

  – Det er mange år siden jeg begynte å miste håret og for meg var det nærmest en traumatisk opplevelse. Å miste det tykke, fine håret mitt var som å miste en del av meg selv. Det var en viktig del av identiteten min.

Else prøvde først ulike standardparykker, men følte seg aldri helt bekvem. Sammen med de dyktige hårspesialistene hos Apollo Hårsenter i Oslo, fant Else en hårerstatning som ikke føltes som et hinder i den aktive og sosiale hverdagen hennes.  

– Det har vært helt fantastisk å få en hårdel som sitter godt og som er blandet inn med håret jeg har igjen. Det føles som å få mitt eget hår tilbake! Da jeg fant denne løsningen, hadde jeg allerede blitt en voksen dame med kort, grått hår. Jeg valgte likevel å gå tilbake til min opprinnelige hårfarge og jeg har også endret frisyren flere ganger siden. Jeg tenker ikke lenger på håret i hverdagen; det føles helt naturlig og er ingen hindring i hverdagslivet mitt. Det er helt topp rett og slett!

Else med en flott parykk fra Apollo Hårsenter