Gå rett til innhold

Fuktighetsgivende

Trikologi Top6 Trikologi Top6 Trikologi Top6

Føler du at håret er tørt, glansløst og krusete? Hender det at du er sår og det klør i hodebunnen? Da kan det være du benytter feil sjampo og burde tilføre mer fuktighet i din daglige egenpleie. Mangel på fukt får nemlig håret til å miste sin naturlige fylde, glans og struktur. Tørt og sprøtt hår med splittede tupper føles grovt, uten den glatte, silkeaktige følelsen som sunt hår har. Fordi hodebunnens tilstand er avgjørende for hårets kvalitet, pleier vår «oransje» trikologi-serie hodebunnen med gode, fuktgivende produkter for en sunn hodebunn og et flottere og fyldigere hår. 

En kvinne tilsetter Trikologi system fuktighetsgivende konsentrat i hodebunnen

No. 25 – fuktighetsgivende konsentrat

  • Aktive stoffer tilfører fuktighet til hår og hodebunn
  • Forhindrer dehydrering
  • Gjør håret silkemykt og skinnende
     

Plages du med tørt hår og tørr, kløende hodebunn, kan dette næringsrike konsentratet tilføre fuktighet til håret og lindre hodebunnen. Tørr hodebunn og flass har nemlig ikke nødvendigvis den samme årsaken. Derfor har vi en egen trikologi-serie for flass og en for fukt. Om du trenger fuktighetsgivende- eller flassbehandling, kan våre erfarne trikologer (hårspesialister) bistå deg med, gjennom en analyse av hodebunnen. De aktive stoffene i dette dyptpleiende konsentratet består av naturlig jamaicahibisk, asiatisk skjoldbladekstrakt, peppermynteolje og eukalyptusolje. Den nøye sammensatte formelen forhindrer dehydrering av huden og gjør håret silkemykt og skinnende. Skal ikke benyttes på åpne sår. Innhold: 100 ml. 

Trikologi system fuktighetsgivende sjampo

No. 35 – fuktighetsgivende sjampo

  • Meget fuktighetsgivende sjampo med nærende proteiner
  • Spesielt egnet for tørt hår og tørr hodebunn
  • Må ikke benyttes på fet hodebunn, se «grønn» serie
     

Tørt hår er noe de fleste kvinner og menn opplever i perioder, gjerne når sesongene skifter eller som et resultat av livsstilen vår. Mangel på fukt får håret til å miste sin naturlige fylde, glans og struktur. Resultatet er et «dødt» og glansløst hår og ofte en hodebunn som klør. No. 35 er en meget fuktighetsgivende sjampo, spesielt egnet for tørt hår og tørr hodebunn. Inneholder naturlige ingredienser fra åkersnelle, mimosa, indisk lotus, lakserolje og melkesyre, samt proteiner fra silke og hvete, i tillegg til E-vitamin (tocopheryl acetate). Må ikke brukes på fet hodebunn, benytt da heller vår «grønne» trikologi-serie. Innhold: 250 ml. 

Se og kjøp produkter fra vår nettbutikk

Apollohair.no

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakt ditt nærmeste Apollo Hårsenter for analyse og behandling

Konsultasjon