Gå rett til innhold

Mot flass

Trikologi Top4 Trikologi Top4 Trikologi Top4

Det er flere årsaker til flass i hodebunnen, alt fra feil bruk eller overforbruk av produkter, til gjærsopp, eksem og psoriasis – eller andre medisinske tilstander som krever behandling. Symptomene er uansett ubehagelige og uønskede, og fellesnevneren er en hodebunn i ubalanse. Vår «blå» trikologi-serie er spesialtilpassede produkter med nøye utvalgte ingredienser som renser og pleier hodebunnen, slik at symptomer som flass, kløe og stram hud elimineres. 

Trikologi system ekstrakt mot flass

No. 14 – ekstrakt mot flass

 • Antiseptisk og rensende funksjon  
 • Spesialtilpasset hodebunn med flass
 • Derma-rensende, antiinflammatorisk, lindrende og antibakteriell
   

Dette er et spesialprodukt med 10 aktive, naturlige ingredienser, blant annet ekstrakt fra rosmarin, salvie, borrerot og steinnype, samt beroligende oljer fra bitterappelsin og sitronskall, i tillegg til vitamin E og F. Disse virksomme ingrediensene gjør ekstraktet derma-rensende, antiinflammatorisk, lindrende og antibakterielt. Resultatet er en antiseptisk og rensende funksjon på hodebunn med flass. Kan med fordel kombineres med vår «brune», pH-balanserende serie, for en mer varig effekt. Den rette kombinasjonen for deg, vil din trikolog kartlegge gjennom en grundig hodebunnsanalyse. De naturlige ekstraktene og eteriske oljene gjør at produktet vil endre farge over tid. Innhold: 100 ml. 

Trikologi system sjampo mot flass

No. 34 – flassjampo

 • Flassjampo med delikate surfaktanter (overflateaktive stoffer)
 • Derma-rensende, antibakteriell og fuktighetsbevarende 
 • Balanserer hodebunnen, resultatet er redusert flassproduksjon
   

En god sjampo mot flass pleier huden i hodebunnen. Hvilken sjampo mot flass som er riktig for deg, vil avhenge av om du plages med tørr eller fet flass. Dette vil din trikolog (hårspesialist) kartlegge gjennom en grundig analyse av hodebunnen. No. 34 er en effektiv, men skånsom flassjampo med naturlige virkestoffer fra blant annet rosmarin, dvergpalme og mentol, samt ekstrakt fra sitron, borrerot, hengebjørkblad og nesle. I tillegg inneholder den pleiende oljer fra bitterappelsin og sitron. Flassjampoen er derma-rensende, antibakteriell og fuktighetsbevarende. Gjennom sine aktive virkestoffer balanserer den hodebunnen og reduserer flassproduksjonen. Innhold: 250 ml. 

Trikologi system konsentrat mot flass

No. 54 – konsentrat mot flass

 • Aktive, naturlige ingredienser mot flass
 • Antiseptisk og rensende funksjon på hodebunnen 
 • Derma-rensende, antiinflammatorisk, antibakteriell og lindrende
   

Et dyptvirkende leave in-konsentrat mot flass, som pleier og lindrer hodebunnen. De aktive stoffene i blant annet salvie, rosmarin, lakserolje, pantenol, bitterappelsinolje og sitronolje har antiseptisk og rensende funksjon på en hodebunn med flass. Produktet er derma-rensende, antiinflammatorisk og antibakterielt. De pleiende oljene gir en lindrende effekt på en stram og tørr hodebunn. Kan med fordel kombineres med vår «brune», pH-balanserende serie, for vedlikehold etter flassbehandling. Den rette kombinasjonen for deg, vil din trikolog kartlegge gjennom en grundig hodebunnsanalyse. Innhold: 100 ml. 

Se og kjøp produkter fra vår nettbutikk

Apollohair.no

Webshop Cta Mobile Webshop Cta Desktop

Kontakt ditt nærmeste Apollo Hårsenter for analyse og behandling

Konsultasjon